دکتر سعید سهراب پور
مجله پزشکی
اشتراک گذاری

طول عمر بیماران مبتلا به سرطان زبان

فهرست مطالب

بیماری سرطان زبان یکی از شایع ترین سرطان های مربوط به دهان و حلق می باشد که می تواند بر روی روحیه و جسم افراد تاثیرات قابل توجهی بزارد. یکی از سوالات متداولی که در میان افراد مبتلا به دلیل نگرانی و ناراحتی وجود دارد این است که افرادی که به سرطان زبان مبتلا می شوند تا چند سال عمر می کنند به عبارتی دیگر طول عمر بیماران سرطان زبان چقدر است. باید در این خصوص بگویم که اگر شما خیلی سریع با توجه به علائم و نشانه های بدن خود این بیماری را تشخصی دهید ، احتمال اینکه نتایج مثبت و 100 درصدی را از درمان خود دریافت کنید بسیار زیاد است. 

 

طول عمر بیماران مبتلا به سرطان زبان

 

طول عمر بیماران مبتلا به سرطان زبان 

مهمترین عامل در پیش‌ بینی طول عمر بیماران مبتلا به سرطان زبان ، مراحل بالینی و درمان کانسر زبان است. با این حال، پیشرفت‌های اخیر تشخیص زودرس و درمان بهبود نتایج برای بسیاری از بیماران را امکان ‌پذیر کرده است. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که بیمارانی که سرطان را در مراحل اولیه و خیلی زود تشخیص داده اند و درمان می ‌شوند، می ‌توانند افزایش قابل توجهی در طول عمر خود را تجربه کنند. علاوه بر این ، روش ‌های درمانی جدید مانند درمان هدفمند با داروهای هدفمند و درمان ‌های ایمنی بیولوژیکی نیز امیدوار کننده به نظر می ‌رسند.

در صورتی که سرطان بدخیم زبان خیلی زود تشخیص داده شود ، اکثر افراد مبتلا به این بیماری با انجام روش های درمانی مانند دارو و جراحی شانس بالایی برای زنده ماندن پس از 10 سال را دارند. با این وجود اگر سرطان در سر تا سر بدن گسترش یابد ، این میزان نیز کاهش پیدا می کند. 

بهبودی کامل سرطان کانسر زبان ، زمانی رخ می دهد که دیگر اثری از سرطان در بدن فرد مبتلا وجود نداشته باشد ، هر چه مدت زمان بهبودی بیشتر باشد ، احتمال عود کردن و بازگشت علائم و بیماری نیز کمتر می شود. افراد باید با مراجعه به بهترین دکتر جراحی سر و گردن مجرب و متبحر در خصوص بهترین گزینه های درمانی برای خود و بهترین برنامه بعد از درمان برای افزایش کیفیت زندگی خود مشورت نمایند. 

طول عمر افراد مبتلا به سرطان زبان بر اساس نوع سرطان

همانطور که می دانید سرطان ناحیه زبان دارای انواع مختلفی است طول عمر بیماران مبتلا بر نوع سرطان زبان متاثر از چندین عامل است که شامل مرحله بندی سرطان ، درمان انجام شده و وضعیت سلامت کلی بیمار می‌شود.

طبق تحقیقات صورت گرفته در نوع سرطان سطح پوست تقریبا 85 نفر از هر 100 نفر که تقریبا 85% افراد می شود ، پس از تشخیص بیشتر از 10 سال زنده می مانند و میتوانند به زندگی خود با رعایت نکات مراقبتی ادامه دهند. 

طول عمر کسانی که سرطان در پوشش داخلی دهان ، بینی ، حنجره ، تیروئید و گلو آن ها وجود آمده است حدود 70 نفر از هر 100 نفر پس از تشخیص سرطان بیشتر از 10 سال عمر می کنند است که آمار نسبتا خوب و امیدوار کننده ای است.

آمار نشان می دهد حدود 40 نفر از هر 100 نفر که سرطان آن ها در پوشش مجاری تنفسی و گوارشی به وجود آمده است ، پس از تشخیص بیشتر از 10 سال زنده می مانند.

آیا سرطان دهان خطرناک و کشنده است؟

سرطان دهان می‌ تواند یک بیماری خطرناک و کشنده باشد، اما این وابسته به چندین عامل است که شامل نوع سرطان ، مرحله پیشرفت ، زمان تشخیص و نوع درمان است. در بسیاری از موارد ، اگر سرطان دهان در مراحل زودرس تشخیص داده شود و به موقع درمان شود، احتمال بهبود بسیار بالاست. اما در برخی موارد، اگر تشخیص و درمان به موقع انجام نشود، سرطان دهان می ‌تواند به مراحل پیشرفته‌تری رسیده و باعث مشکلات جدی ‌تر و در نهایت مرگ شود.

عواملی مانند مصرف تنباکو و الکل ، عفونت با ویروس ‌های هرپس و HPV و ناهنجاری ‌های ژنتیکی می ‌توانند به افزایش خطر ابتلا به سرطان دهان کمک کنند. بنابراین ، مراقبت از سلامت دهان و دندان‌ ها ، کاهش مصرف تنباکو و الکل و رعایت رژیم غذایی سالم می‌ تواند در پیشگیری از بروز این بیماری و کاهش خطر ابتلا به آن موثر باشد.

از طرفی ، مصرف تنباکو و الکل به عنوان دو عامل خطرزای اصلی در بروز سرطان دهان شناخته شده‌ اند. از آنجا که این دو عامل قابل کنترل هستند ، افراد می ‌توانند با کم کردن یا متوقف کردن مصرف آنها ، خطر ابتلا به سرطان دهان را به شدت کاهش دهند. در نهایت، اهمیت شناخت عوامل خطر و اقدامات پیشگیری، ارائه دهنده اطلاعات مهمی است که می ‌تواند به جلوگیری از بروز سرطان دهان و بهبود پیش ‌آگهی و درمان آن کمک کند.

دکتر سعید سهراب پور
فوق تخصص جراحی سروگردن

دکتر سعید سهراب پور، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و فلوشیپ جراحی های درمانی سر و گردن هستم. افتخار دارم که سال ها در زمینه ی درمان بیماری های مختلف گوش، حلق و بینی و همچنین جراحی های مربوط به سر و گردن فعالیت داشته ام. هدف من از ارائه خدمات در این وب سایت ارائه ی اطلاعات مفید و جامع در زمینه بیماری های گوش، حلق و بینی و جراحی های سر و گردن ، پاسخ به سوالات رایج مراجعین و معرفی جدیدترین روش های درمانی است.

نظرات
3.4 7 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علیرضا

سلام
اینکه گفته می شود افراد مبتلا به سرطان دهان بعد از درمان احتمالا بیشتر از 10 سال زنده بمانند یعنی چه؟ یعنی این افراد علی رغم درمان کمتر از افراد عادی زنده می مانند.